marți, 17 martie 2015

TABARA PENTRU TINERET PT ANUL 2015

Echipa asociatie noastre va informaza cu privire la NOUA TABARA PENTRU TINERET PT ANUL 2015:
Tabara Portugalia Insula Sf. Miguel – Ponta Delgada (capital Arhipelagului Acores).
Pentru inscrierea tanarului care doreste sa ia parte la acesta tabara va rugam sa oferiti urmatoarele:
1.           Informatii personale (completati tabelul):
Nr          Nume si prenume          Data nasterii     Varsta
la plecare           Copie CI             E-mail de contact           Telefon de contact Platit
Avans   Rest de plata
1                                                                                                          
2.           Plata unui avans de 200 euro (sau 900 lei) pentru blocarea locului in vederea asigurarii deplasarii si efectuarii rezervarilor necesare pentru: transport avion, cazare si masa.
INFORAMTII GENERALE DESPRE PROIECT:
1.           Costul total al taberei: 390 euro. Include: cazare, 3 mese, activitati, transport local pe insula, transport international – AVION.
2.           LOCURI pentru echipa Romana – 12 participanti. Trebuie respectat un balans intre sexe recomandat de 6 fete si 6 baieti.
3.           Perioada derularii activitatilor si a deplasarii: 06 - 16 August 2015 (atentie este posibil sa existe unele decalaje de date in functie de cursele de avion si de rezervarile de cazare pe care le pregatesc partenerii din Insula.).
4.           Tari participante: 6 natiuni UE: Portugalia (Acores), România, Italia, Croatia, Turcia si Bulgaria.
5.           Orasele care vor fi vizitate: Ponta Delgada, Sao Roque, Lagoa din Insula Sao Miguel - Acores - Portugal
Proiectul Integration by street football este un schimb de tineret care isi desfasoara activitatile pe durata a 10 zile, dorește sǎ aducǎ împreunǎ 60 de tineri si 8 lideri din Portugalia (Acores), România, Italia, Croatia, Turcia si Bulgaria, pentru a promova sportul prin fotbalul stradal ca element de toleranta si fair-play. Proiectul va implementa activitatile din aplicatie in perioada: 06 - 16 August 2015, in cadrul oraselor Ponta Delgada, Sao Roque, Lagoa din Insula Sao Miguel - Acores - Portugal.
ATENTIE !!! DATA DE PLECARE ESTE ORIENTATIVA. ACESTA VA STABILITA EXACT IN LUNA APRILIE 2015 CAND ECHIPA ROMANA SE DEPLASEAZA IN INSULE PENTRU A DEFINITIVA CONTRACTUL SI DETALIILE DEPLASARII.
Principalul obiectiv al proiectului este promovarea in randul tinerilor la nivel local, national si european a TOLERANTEI.
Metodele nonformale (jucurile interactive, work shopurile, activitatile in aer liber si sportive) vor fi suportul prin care sunt derulate activitatile pe toata durata proiectului. Activitatile vor avea loc in orase si pe plajele insulei din Oceanul Atlantic.
PROIECTUL se deruleaza sub SLOGANUL: FOTBAL STRADAL prin TOLERANTA si FAIR - PLAY.

Fotbalul va fi folosit ca un instrument de integrare socială pentru tineri participanti. Promotorii pun accentul pe fotbalul comunitar ca activitate non-formala, ca o oportunitate de neegalat, neexploatata pana acum, pentru crearea de noi grupuri şi identităţi colective, în dimensiunea sa de organizare şi mobilizare pentru construirea unui nou concept de cetăţean şi viata publica la nivel local, regional şi european.
Proiectul va avea si un impact local prin mesajul pe care il va trasmite in comunitatile locale in care sportul prin fotbalul stradal se va face vizibil in pietele publice si prin implicarea unui numar mare de tineri care vor accesa aceasta oportunitate. Totodata, se va face vizibil si in comunitatile locale europene (in tarile partenere in proiect) care vor duce cu ele mesajul primit si desigur tinerii vor trasmite colegilor lor emotiile si trairile pe care le-au experimentat in Portugalia.

Cazarea:
The accommodation will be arranged at the Youth Hostel Sao Miguel Island in the whole program of activities including breakfast.

Getting to know Sao Miguel Island
Throughout the project activity will be carried out over several visits to the island, visiting the localities of Sao Miguel and several nature tours around the island, calling several entities and different forms of production that are used as elements of creativity.

Puteti viziona mai multe imagini sau informatii pe site-urile:
INFO:
http://www.azores.com/sao-miguel
POZE:
https://www.google.com/search?q=sao+miguel+island&biw=1219&bih=566&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=6u30VPruJ4vgONWWgcgJ&ved=0CDIQsAQ&dpr=1.58
FILM:
https://www.youtube.com/watch?v=9m4VxCo5K6A
Pentru informatii suplimenatre va rugam sa ne contactati la email: sakuraromania@yahoo.com sau tel: 0769.630.946
Atentie ! Locurile sunt limitate si primii tienri care platesc taxa de rezervare a locului vor putea lua parte la acesta tabara.
Va asteptam si succes la scoala.
adrian apostol - Presedinte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu