marți, 17 martie 2015

Buna ziua dragi tineri si parinti,

Din pacate unii dintre tineri au vazut emailul de ieri si au inceput sa apara si alt doritori pentru insulele Acores.

Din pacate lista locurilor atribuite Romaniei este in totalitate ocupata. Nu avem in acest an decat 12 locuri si deja avem inscrisi 15 tineri pe lista.

Daca anul trecut am fost deficitari la nivelul numarului de fete. In acest an lucrurile s-au echilibrat. Avem deja 3 fete in lista de asteptare.

REGULILE DE AUR IN PRIVINTA INSCRIERILOR si a OCUPARII LOCURILOR IN TABERELE INTERNATIONALE:

1. Tanarul care se inscrie daca este la prima plecare are prioritate;

2. Tinerii care au mai fost plecati si nu au evaluari NEGATIVE din deplasarile anterioare pot lua parte la noi proioecte promovate de asociatia noastra.

Atentie fiecare tanar este evaluat pe durata proiectului de catre coordonatorul de activitati si de mentorul proiectului.

3. Unii dintre tinerii care au fost plecati anul trecut nu au primit invitatia si anul acesta (evaluari spabe sau neimplicarea lor in priectele locale ale asociatiei).

4. Din pacate anul acesta nu am mai avut 20 de locuri ca anul trecut. Este un alt tip de proiect. Vin 5 tari in cadrul acestui proiect, din acest motiv

Numarul de locuri pentru fiecare tara s-a diminuat.

5. Trebuie stiut ca VINERI (13 Martie 2015) se verifica contul bancar de la BRD al asociatiei si daca tinerii care sunt acum pe lista nu au platit pana la data respectiv (va recomandam sa faceti plata pana joi, recomandabil de la BRD ca intra in 2 ore, pentru ca banii sa fie deja in contul asociatie noastre). Atunci tiunerii din lista cad in lista de asteptare si sunt invitati sa faca plata locului liber de catre tinerii care se afla in lista de asteptare.

6. LUNI sunt informati tineri care au facut plata blocarii locului si daca raman locuri libere sunt invitati cei din lista de asteptare sa faca plata in 3 zile.

7. Mai exista o sana mica este adevarat ca in luna MAI 2015 dupa negocierile din Aprilie 2015 care au loc in Insula Sao Miguel din Portugalia sa fie suplimentate locurile pentru Romania. Acesta nu este o certitudine, ci este o dorinta a echipei noastre. Nu stim cu certitudine daca acest lucru va fi posibil, dar noi incercam.

8. Tinerii care platesc in avans un loc in Portugalia ei pot intra automat in lista de participanti pentru acesta tabara daca se suplimenteaza locurile sau va fi invitat sa ia parte la tabara din Spania – Toledo. Dar asta numai daca face plata avansului de 900 lei / 200 euro in luna Martie 2015.

ATENTIE !!! Anul acesta in lunile de vara nu avem decat 2 tabere confirmate in acest moment – Spania – Toledo si Portugalia – Insulele Acores – Sao Miguel.

Tabara din Spania nu a fost anuntat inca, dar in acesta luna se va publica si conditiile de participare in Spania. Cei care sunt in lista de asteptare pot trece

automat in lista de participare in Spania daca nu mai au loc in Portugalia.


In rest va urez o zi buna si va asteptam cu drag sa luati parte si la actiunile din Bucuresti pe care le derulam cu tinerii din sectoarele 2,3,4,5.


CUM SUNTEM IN PLIN PROIECT „IA UN ZAMBAT” va oferim imagini pictate de tinerii de la casa de copii sector 3 care au lucrat cu Cosmin la acest proiect.

Multumim pe acesta cale lui: Cosmin, Cristina, Alex Nita, Cristi Creanga, si tuturor voluntarilor prezenti la actiunea de vineri 06 Martie 2015 de la pasajul Universitate.


adrian apostol

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu